De Zorgzame Tandarts komt ook bij u thuis

Thuisservice

Bent u niet meer zo mobiel? Ook dan is De Zorgzame Tandarts er voor u. Zo kunt u gebruikmaken van onze thuisservice. Een mondhygiënist met kennis en ervaring in de behandeling van ouderen bezoekt u dan thuis.

Bent u nog geen patiënt? Dan nemen wij bij het eerste bezoek tijd om samen met u een volledige anamnese te maken. We stellen vragen over de geschiedenis van uw gebit, eerdere behandelingen, maar ook over eventuele ziekten.

Daarna controleren wij uw gebit of prothese en bespreken we eventuele klachten. Ook krijgt u advies hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen.

Daarna bepalen we samen met u wat we gaan doen. Denk daarbij aan een afspraak om uw gebit te laten reinigen. Als het nodig is bespreken wij het behandelplan vooraf in het team met onze tandarts of tandprothese-specialist. Natuurlijk overleggen we altijd met u of u met dit plan instemt.

Tijdens het eerste bezoek kruisen we onze afspraken aan op een formulier dat bij u thuis achterblijft. U heeft onze afspraken dan altijd bij de hand. Wij proberen zoveel mogelijk behandelingen bij u thuis te doen. Als dit echt niet mogelijk is, behandelen wij u in een van onze praktijken. Zo dicht mogelijk bij u in de buurt.

 

Heeft u geen vervoer? Neem dan contact op met uw plaatselijke welzijnsorganisatie.